مقدمه
امروزه انسان ها بیش از هر زمان دیگری می‌توانند از انواع مختلف مواد غذایی بهره‌مند گردند. اما غالباً به دلیل تغذیه نامناسب به عوارض ناشی از آن مبتلا می‌شوند و به ناچار برای درمان آن به داروهای شیمیایی روی می‌آورند. داروهایی که عوارض جانبی آن‌ها از جنبه‌های مثبت آن بیش‌تر است. لذا در اینجاست که گیاهان دارویی به کمک ما انسان‌ها می‌آیند و هرچند اثری درمانی آرام و کندتری دارند و بیماری را از درون تحت تأثیر قرار می‌دهند. البته باید در نظر داشت که برای درمان برخی بیماری‌ها البته باید درد را درمان کرد که در این گونه مواقع باید داروهای شیمیایی با نظر پزشک استفاده شود و سپس برای پیشگیری و حفظ تندرستی و درمان اساسی نارسایی‌های مزمن دستگاه‌های بدن می‌توان از گیاهان دارویی مورد نظر استفاده نمود. لذا نظر به این‌که گیاهان دارویی در حالت‌های مختلف (عرق گیری، عصاره‌گیری و جوشانده) دارای خواص یکسانی نمی‌باشند برای رسیدن به نتیجه مطلوب و مؤثر از آن‌ها باید به نوع، میزان و نحوه تجویز آن توجه نمود تا بتوان بیش‌ترین اثر را از کمترین میزان آن برد.

 

درباره‌ی این دوره:
در کل عرقیات یکی از شکل‌های استفاده از گیاهان هستند و اغلب به‌صورت خوراکی یا دارویی به مصرف می‌رسند که در این دوره به فواید و خواص برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

در این دوره چه خواهید آموخت؟

گلاب
عرق بهار نارنج
عرق گزنه
عرق نعنا
عرق چهل گیاه
عرق زیره
عرق کاسنی
عرق شاتره
عرق خارشتر
عرق بید
عرق اترج
عرق اسطوخودوس
عرق بابونه

 

 
مدت دوره: 3 هفته
میزان تلاش: 1 ساعت در هفته
طبقه‌بندی دوره: بهداشت و سلامت
سطح دوره: مقدماتی
نوع محتوا: متن، تصویر و فیلم