مقدمه
استان مازندران به‌‌دلیل ویژگی‌هایی خاص اقلیمی و موقعیت جغرافیایی، قابلیت‌ها و ظرفیت‌های فراوان برای تولید محصولات کشاورزی به‌ویژه محصولات باغبانی و رقابت در بازارهای داخلی و خارجی نقش به‌سزایی داشته و از لحاظ تولید محصولات باغی همواره جزو استان‌های برتر کشور بوده‌است.

 

درباره‌ی این دوره:
در این دوره با شیوه کاشت، داشت و برداشت هلو و شلیل آشنا خواهیدشد.

در این دوره چه خواهید آموخت؟

تاریخچه
ارزش غذایی و خواص دارویی
مشخصات گیاه‌شناسی و ظاهری
ارقام و نیازهای اکولوژیکی
روش تکثیر و پرورش نهال
طراحی باغ
مشخصات نهال سالم و استاندارد، نحوه نگهداری موقت نهال
زمان و نحوه کاشت نهال
سربرداری نهال، نصب قیم
آبیاری، تغذیه و کوددهی، کنترل علف‌های هرز
تربیت، هرس و فرم‌دهی
زمان برداشت
نحوه برداشت

 

 
مدت دوره: 3 هفته
میزان تلاش: 1 ساعت در هفته
طبقه‌بندی دوره: کشاورزی
سطح دوره: مقدماتی
نوع محتوا: متن، تصویر و فیلم