دربارهی این دوره:
در این دوره آموزشی با گیاه بلوبری و ارزش غذایی آن آشنا شده و ارقام مختلف این محصول، روشها و شرایط آبو هوایی مناسب کاشت و تکثیر را خواهید شناخت.
در این دوره چه خواهید آموخت؟
• ارزش غذایی محصول
• خصوصیات گیاه شناسی
• نیاز آب و هوایی
• ارقام عمده بلوبری
• روشهاي کاشت و تكثیر
• تغذیه بلوبري
• آبیاري
• گرده افشانی
• هرس
• زمان رسیدن میوه و برداشت
|
|
 |
مدت دوره: 3 هفته |
 |
میزان تلاش: 1 ساعت در هفته |
 |
طبقهبندی دوره: کشاورزی |
 |
سطح دوره: مقدماتی |
 |
نوع محتوا: متن و تصویر |
|