| 
				 
					دربارهی این دوره: 
					 
					در این دوره آموزشی با گیاه بلوبری و ارزش غذایی آن آشنا شده و ارقام مختلف این محصول، روشها و شرایط آبو هوایی مناسب کاشت و تکثیر را خواهید شناخت. 
					 
					در این دوره چه خواهید آموخت؟ 
					 
					• ارزش غذایی محصول 
					• خصوصیات گیاه شناسی 
					• نیاز آب و هوایی 
					• ارقام عمده بلوبری 
					• روشهاي کاشت و تكثیر 
					• تغذیه بلوبري 
					• آبیاري 
					• گرده افشانی 
					• هرس 
					• زمان رسیدن میوه و برداشت 
			 | 
			
				  | 
			
				
					
						
							
								  | 
							
								مدت دوره: 3 هفته | 
						 
						
							
								  | 
							
								میزان تلاش: 1 ساعت در هفته | 
						 
						
							
								  | 
							
								طبقهبندی دوره: کشاورزی | 
						 
						
							
								  | 
							
								سطح دوره: مقدماتی | 
						 
						
							
								  | 
							
								نوع محتوا: متن و تصویر | 
						 
					
				 
			 |