مقدمه
کشور ایران دارای 11 نوع آب و هوای متفاوت از 13 نوع آب و هوای موجود در جهان می‌باشد. یعنی بیشتر آب و هواهای متفاوت کره زمین در گوشه و کنار این سرزمین پهناور وجود دارد و این سرمایه‌ای است.اکثر این آب و هواها جهت تولید قارچ‌های خوراکی و صدفی مناسب می‌باشد، چون گونه‌های مختلف قارچ قدرت رویشی در دماهای مختلف را دارا می‌باشند و چنا‌چه دمای منطقه مورد نظر مناسب رشد قارچ نباشد، این اختلاف دما و شرایط محیطی ناچیز است و با صرف انرژی می‌توانیم شرایط ایده‌آل را ایجاد نماییم.

 


درباره‌ی این دوره:

شما در این دوره با دنیای قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای آشنا شده و به ساده‌ترین شکل ممکن و کم خطرترین روش پرورش قارچ دکمه‌ای و نظایر آن، آشنا خواهید شد. کافیست که به درستی و با حوصله هرچه تمام‌تر، حرکت درستی را از خواندن این دوره و درک مطالب آن آغاز نمایید.

در این دوره چه خواهید آموخت؟

تاریخچه قارچ‌های خوراکی
تشریح اندام قارچ‌های خوراکی
آشنایی با بذر قارچ‌های خوراکی
آشنایی با مفهوم کود کمپوست

هدف از تهیه کود کمپوست برای پرورش قارچ خوراکی
آشنایی با روش‌های آماده‌سازی بستر
انواع روش‌های کاشت بذر

آشنایی با مرحله ریشه دوانی قارچ دکمه‌ای
آشنایی با خاک پوششی بستر سالن‌های پرورش قارچ
خصوصیات خاک پوششی
مناسب‌ترین زمان خاک‌دهی
مرحله داشت و اصول هوادهی سالن‌های پرورش
شناسایی اصول بسته‌بندی محصول
شناسایی اصول تبدیل و نگهداری قارچ‌های خوراکی
 

 
مدت دوره: 3 هفته
میزان تلاش: 1 ساعت در هفته
طبقه‌بندی دوره: کشاورزی
سطح دوره: مقدماتی
نوع محتوا: متن، تصویر و فیلم